La vida sense la Sara Amat

Dijous, 24 d’octubre de 2019. 20:30 h. Teatre Patronat, Berga.

La vida sense la Sara Amat. Catalunya, 2019. 75 minuts. Drama. No recomanada per a menors de 12 anys (provisional).

Director: Laura Jou. Guió: Coral Cruz, basat en la novel·la de Pep Puig. Música: Pau Vallvé. Fotografia: Griselda Jordana. Muntatge: Raúl Román. Intèrprets: Biel Rosell, Maria Morera, Francesca Piñón, Anna Sabaté

Producció: La Xarxa de Comunicació Local en coproducció amb Massa d’Or Produccions. Productors: Isona Passola, La Xarxa de Comunicació Local.

El Pep (13) està completament enamorat d’una noia de la colla del poble dels seus avis, la Sara Amat (14). Una nit d’estiu, la Sara desapareix sense deixar cap rastre.

Al cap d’unes hores, el Pep se la troba amagada a la seva habitació. La noia li explica que ha fugit de casa i li demana de quedar-se amb ell. Encara que ell sap que el poble sencer l’està buscant, el Pep accedeix i es converteix en el seu protector i còmplice durant els últims dies abans que tots dos marxin del poble.

El noi es veu obligat a viure una doble vida: ha de mentir a tothom i també ha de satisfer les demandes de la Sara, que el posarà a prova i el farà madurar de cop abans del final de l’estiu.