Els dies que vindran

Dijous, 19 de setembre de 2019. 20:30 h. Teatre Patronat, Berga.

 

 

 

Els dies que vindran (The Days to Come). Catalunya, 2019. 94 minuts. Drama romàntic. No recomanada per a menors de 12 anys (provisional)

Direcció: Carlos Marques-Marcet. Guió: Coral Cruz, Clara Roquet, Carlos Marques-Marcet. Fotografia: Alex Garcia. Amb David Verdaguer, Maria Rodríguez Soto, Albert Prat, Sergi Torrecilla
Productora: Lastor Media / Avalon P.C / ICAA / Movistar+ / TVC.

Premis 2019: festival de Màlaga: Biznaga de Oro millor pel·lícula, millor direcció i actriu. 2019: Festival de Rotterdam: Selecció oficial llargmetratges a concurs.

Els dies que vindran és el minuciós relat de l’embaràs d’una parella que al llarg de nou mesos ha d’aprendre a ser tres quan ni tan sols havien tingut temps d’aprendre a ser dos. Utilitzant l’embaràs real de la parella d’actors, la pel·lícula explora la dificultat de compartir amb l’altre l’experiència profundament transformadora d’aquest procés.

Vir (30) i Lluís (32) fa només un any que surten junts, quan descobreixen que estan “embarassats”. Durant 9 mesos, seguirem l’aventura d’aquesta jove parella barcelonina, el gir enorme que donarà la seva vida, les seves pors, alegries, les seves expectatives i les realitats que, durant el seu embaràs, creixen davant d’ells, intentant aprendre a ser tres quan ni tan sols havien tingut temps d’aprendre a ser dos … Utilitzant l’embaràs real de la parella d’actors protagonistes, la pel·lícula explora la dificultat de compartir amb l’altre l’experiència profundament transformadora d’aquest procés.