Érase una vez en… Hollywood

Dissabte, 28 de setembre, 21:30 hores i diumenge 29 de setembre, 18:00 hores. Teatre Patronat, Berga.

Once Upon a Time in… Hollywood. USA, 2019. 165 minuts. Triller/drama. No recomanada per a menors de 16 anys.

Direcció: Quentin Tarantino. Guió: Quentin Tarantino. Fotografia: Robert Richardson. Amb: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Margaret Qualley,Al Pacino, Kurt Russell, Bruce Dern, Timothy Olyphant, Dakota Fanning,Damian Lewis, Luke Perry, Lorenza Izzo, Michael Madsen, Zoe Bell,Clifton Collins Jr., Scoot McNairy, Damon Herriman, Nicholas Hammond,Keith Jefferson, Spencer Garrett, Mike Moh, Clu Gulager, Martin Kove,James Remar, Lena Dunham, Austin Butler, Leslie Bega, Maya Hawke,Brenda Vaccaro, Penelope Kapudija, Rumer Willis, Dreama Walker, Madisen Beaty,Sydney Sweeney, Costa Ronin, Julia Butters.
Productora: Sony Pictures Entertainment (SPE) / Heyday Films / Visiona Romantica.

Sinopsi: Hollywood, anys 60. L’estrella d’un western televisiu, Rick Dalton (DiCaprio), intenta adaptar-se als canvis del medi al mateix temps que el seu doble (Pitt). La vida de Dalton està lligada completament a Hollywood, i és veí de la jove i prometedora actriu i model Sharon Tate (Robbie) que acaba de casar-se amb el prestigiós director Roman Polanski. (FILMAFFINITY).