El cocinero de los últimos deseos

Diumenge, 20 d’octubre, 18:00 h, Teatre Patronat, Berga.

Kirin no shita no kioku (The Last Recipe). Japó, 2017. 126 minuts. Drama. Apta per a tots els públics.

Direcció: Yōjirō Takita. Guió: Tamio Hayashi (Novela: Keiichi Tanaka). Fotografia: Yoshinori Oshima. Amb: Kazunari Ninomiya, Gou Ayano, Yoshi Oida, Hidetoshi Nishijima, Aoi Miyazaki, Daigo Nishihata, Yutaka Takenouchi.
Productora: Pipeline

Mitsuru Sasaki és un cuiner de talla mundial que ha perdut la passió pel seu ofici. Encara que pot cuinar qualsevol plat havent-lo tastat només un cop, el seu restaurant ha fet fallida a causa del seu caràcter extremadament perfeccionista. Per pagar els seus deutes, pren una decisió: cuinarà personalment un últim àpat per a qui estigui disposat a pagar-ne un milió de iens.