Este niño necesita aire fresco

Diumenge, 6 d’octubre de 2019. 18:00 h. Teatre Patronat, Berga.

Der Junge muss an die frische Luft, Alemanya, 2018. 100 minuts. Drama/comèdia. Basada en fets reals. Apta per a tots els públics.

Direcció: Caroline Link. Guió: Ruth Toma (Libro: Hape Kerkeling). Música: Niki Reiser. Fotografia: Judith Kaufmann. Amb: Luise Heyer, Sönke Möhring, Martina Eitner-Acheampong, Diana Amft, Elena Uhlig, Joachim Król, Rudolf Kowalski, Birge Schade, Ursula Werner, Maren Kroymann, Hedi Kriegeskotte, Julius Weckauf, Kathrin von Steinburg, Theresa Schneider, Eva Verena Müller, Katharina Hintzen.
Productora: Gesellschaft für feine Filme / UFA Cinema / Warner Bros.

Premis 2018: 2 premis del cinema alemany, tercer lloc a millor film. 6 nominacions.

Narra la història d’un dels humoristes més apreciats d’Alemanya. La infància de Hape Kerkeling, tal com explica en les memòries en què es basa el film, va estar plena d’humor, però al mateix temps va estar marcada per experiències doloroses i traumàtiques a la República Federal dels anys 60 i 70. La seva mare patia episodis de depressió profunda i el més difícil era fer-la somriure, mentre que amb la seva àvia va mantenir una relació molt especial. Des de ben jove va intentar entretenir els seus companys amb divertides paròdies, ja que es va proposar fer riure a tothom després del suïcidi de la seva mare, quan ell tot just tenia vuit anys d’edat. (Filmaffinity)