Barcelona, 1714

Dissabte, 26 a les 21:30 h. i diumenge, 27 d’octubre a les 18:00 h. Teatre Patronat, Berga

Barcelona, 1714. Catalunya, 2017 (estrena setembre 2019). 120 minuts. No recomanada per a menors de 12 anys.

Direcció: Anna Bofarull. Guió: Anna Bofarull. Música: Gerard Pastor. Amb: Bernat Quintana, Alba Brunet, Juanjo Puigcorbé, Mikel Iglesias, Àlex Casanovas, Francesc Garrido, Txe Arana, Fermí Fernàndez, Toni Albà, Joan Crosas.
Productora: KaBoGa

Barcelona 1714 és la història de l’Agnès, una noia que intenta sobreviure en una ciutat en guerra. Amb la vitalitat de la seva joventut, l’Agnès aspira a viure, a fugir de la ciutat, el que no pot entendre en Jan, jove oficial dedicat en cos i ànima a la defensa de la seva pàtria. Després de moltes decepcions i dures experiències, l’Agnès haurà de prendre una decisió vital: pujar a l’últim vaixell que sortirà de la ciutat o quedar-se per lluitar fins a l’últim moment, al costat de la seva gent. És una història d’amor, intriga i acció enmig d’una Barcelona que porta més d’un any assetjada. L’Agnès serà la protagonista d’aquesta pel·lícula de ficció. En la seva lluita diària per poder sobreviure, quan ja s’estan esgotant tots els recursos i sembla que la ciutat no podrà aguantar gaire més, haurà d’aprendre a reconèixer aquells que poden ajudar. (FILMAFFINITY)