Ad Astra

Dissabte, 2 de novembre, 21:30 h., i diumenge, 3 de novembre de 2019, 18:00 h. Teatre Patronat, Berga.

Ad Astra. USA, 2019. 122 minuts. Ciència ficció. No recomanada per a menors de 7 anys.

Direcció: James Gray. Guió: James Gray, Ethan Gross. Música: Max Richter, Lorne Balfe. Fotografia: Hoyte van Hoytema. Repartiment: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Donald Sutherland, Ruth Negga, Liv Tyler, John Finn, Kayla Adams, Kimmy Shields, Bayardo De Murguia, Bobby Nish, Sasha Compère, Afsheen Olyaie, John Ortiz, Greg Bryk, Kimberly Elise, Loren Dean, Alyson Reed, Anne McDaniels, Ravi Kapoor, Lisa Gay Hamilton, Halszka Kuza.
Productora: coproducció Estats Units-Brasil-Xina; Pla B Entertainment / Regency Enterprises / Keep Your Head Productions / MadRiver Pictures / 20th Century Fox Film Corporation / New Regency Pictures / RT Features / Bona Film Group. Distribuïda per 20th Century Fox.

Premis: 2019, Festival de Venècia,  Secció oficial a competició.

L’astronauta Roy McBride (Brad Pitt) viatja als límits exteriors del sistema solar per trobar al seu pare perdut i desentranyar un misteri que amenaça la supervivència del nostre planeta. El seu viatge desvetllarà secrets que desafien la naturalesa de l’existència humana i el nostre lloc en el cosmos.