Los años más bellos de una vida

Diumenge, 10 de novembre de 2019. 18:00 h. Teatre Patronat, Berga.

Les plus belles années d’une vie. França, 2019. 90 minuts. Drama / Romàntica. Apta per a tots els públics.

Direcció: Claude Lelouch. Guió: Claude Lelouch, Valérie Perrin. Música: Calogero, Francis Lai. Fotografia: Robert Alazraki. Repartiment: Jean-Louis Trintignant, Anouk Aimée, Souad Amidou, Antoine Sire, Marianne Denicourt, Monica Bellucci, Tess Lauvergne.
Productora: Les Films 13.

Premis: 2019, Festival de Cannes, secció oficial llargmetratges (fora de concurs).

Un home i una dona, fa anys, van viure una història d’amor fulgurant, inesperada, atrapada en un parèntesi convertit en un mite. En l’actualitat, ell, antic pilot de carreres, es perd una mica pels camins de la seva memòria. El seu fill intenta ajudar-lo a trobar la dona que el seu pare no va saber mantenir al seu costat, però a qui rememora contínuament … Seqüela de “Un home i una dona” (1966) que al seu torn va tenir una altra seqüela 20 anys després . (FILMAFFINITY)