Dia de pluja a Nova York

Dissabte, 30 de novembre, 21:30 hores i diumenge, 1 de desembre, 18:00 hores. Teatre Patronat, Berga.

A Rainy Day in New York . EUA, 2019. 92 minuts. Comèdia romàntica. No recomanada per a menors de 7 anys. Versió en català.

Direcció: Woody Allen. Guió: Woody Allen. Fotografia: Vittorio Storaro. Amb: Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna, Liev Schreiber, Annaleigh Ashford, Rebecca Hall, Cherry Jones, Will Rogers, Taylor Black, Kathryn Leigh Scott, Kelly Rohrbach, Edward James Hyland, Natasha Romanova, Suki Waterhouse, Griffin Newman, Claudette Lalí, Jacob Berger, Elijah Boothe, Dylan Prince, Olivia Boreham-Wing, Liz Celeste, Catherine LeFrere, Tyler Weaks, Chris Banks, Gurdeep Singh, Suzanne Smith, Geoff Schuppert, Deniz Demirer, George Aloi, Cole Matson, Marko Caka, Shannone Holt.
Productora: Gravier Productions / Perdido Productions

Gatsby Welles (Timothée Chalamet) i Ashleigh (Elle Fanning) són una jove parella d’universitaris enamoras  que es disposen a passar un cap de setmana a la ciutat de Nova York. Ella va a entrevistar el reconegut cineasta Roland Pollard (Liev Schreiber), que passa per un moment de crisi creativa, i durant la seva atzarosa aventura coneixerà el captivador actor Francisco Vega (Diego Luna). Per la seva banda, Gatsby també coneixerà una jove, Chan (Selena Gómez), que l’ajudarà a posar en ordre els seus sentiments. El plujós cap de setmana estarà ple de trobades, desencontres i equívocs. (FILMAFFINITY)