Frozen II

Dissabte, 21 de desembre de 2019. 18:00 hores.
Diumenge, 22 de desembre, 18:oo i 20:00 hores.

Frozen II. EUA, 2019. 103 minuts. Animació, fantàstica. Apta per a tots els públics. Versió en català.

Direcció: Chris Buck , Jennifer Lee. Història: Jennifer Lee, Chris Buck, Marc Smith, Kristen Anderson-Lopez, Robert Lopez. Música:Christophe Beck. Producció: Walt Disney Animation Studios.

Per què va néixer Elsa amb poders màgics? La resposta l’està cridant i amenaça el seu regne. Juntament amb Anna, Kristoff, Olaf i Sven emprendrà un viatge perillós i inoblidable. A ‘Frozen’, Elsa temia que els seus poders fossin massa per al món; ara desitjarà que siguin suficients. Seqüela de “Frozen. El regne de el gel” (2013), el film d’animació més taquiller de la història de cinema, guanyador de l’Oscar a la millor pel·lícula animada. Reuneix el mateix equip artístic i tècnic de l’original. (FILMAFFINITY)