Rémi: una vida extraordinària

Diumenge, 15 de desembre de 2019. 18:00 hores. Teatre Patronat, Berga.

Rémi sans famille. França, 2018. 103 minuts. Drama, aventures. No recomanada per a menors de 7 anys. Versió en català.

Direcció: Antoine Blossier. Guió: Antoine Blossier (Novela: Hector Malot). Música: Romaric Laurence. Fotografia: Romain Lacourbas. Amb: Daniel Auteuil, Maleaume Paquin, Virginie Ledoyen, Jonathan Zaccaï, Jacques Perrin, Ludivine Sagnier, Albane Masson, Zoe Boyle, Nicholas Rowe, Nicola Duffett, Simon Armstrong, Fleur Geffrier, Jérôme Cachon, Xavier Lafitte, Elliot Bousson, Océane Le Caoussin, Margaux Le Caoussin, Saïd Alami, Xavier Pottier, Carmen Ferland, Benoît Berthon, Régis Maynard, Cédric Weber, Xavier Maly.
Productora: Jerico / Umedia / uFund / TF1 Studio / Nexus Factory / Ciné+

Les aventures del jove Rémi, un orfe recollit per la dolça Senyora Barberin. Amb 10 anys, és arrabassat de la seva mare adoptiva i confiat a Vitalis, un misteriós músic itinerant. Al seu costat, aprendrà la dura vida de l’acròbata i cantarà per guanyar-se el pa. Acompanyat pel fidel gos Capi i el petit mico Joli-Coeur, el seu llarg viatge per França, ple de trobades, amistats i ajuda mútua, el portarà al secret dels seus orígens.