La verdad

Diumenge, 19 de gener de 2020. 18:00 h. Teatre Patronat, Berga.

La vérité (Shinjitu). França, 2019. 106 minuts. Drama. Apta per a tots els públics.

Direcció: Hirokazu Koreeda. Guió: Hirokazu Koreeda, Léa Le Dimna. Música: Alexei Aigui. Fotografia: Eric Gautier. Amb: Catherine Deneuve, Juliette Binoche, Ethan Hawke, Clémentine Grenier, Manon Clavel, Alain Libolt, Christian Crahay, Roger Van Hool, Ludivine Sagnier, Laurent Capelluto, Maya Sansa, Jackie Berroyer, Sébastien Chassagne, Helmi Dridi, Virgile M’Foilou, Zoé Van Herck, Hannah Castel Chiche, Mailys Dumon, Damien Dorsaz, Claude Schmitz.
Productora: Coproducció França-Japó; 3B Productions, Bun-Buku, MI Movies, France 3 Cinéma, Garidi Films.

Premis: 2019, Festival de Venècia, secció oficial (pel·lícula inaugural).

Fabienne és una de les grans estrelles de cinema francès, una actriu que regna entre els homes que l’estimen i admiren, però en el seu món interior té grans conflictes amb Lumir, la seva filla. Lumir viatja amb el seu marit i filla a París quan es publiquen les memòries de la seva mare. La trobada no trigarà a convertir-se en enfrontament: es revelaran veritats, s’ajustaran comptes, es parlarà d’amor i de ressentiment. (FILMAFFINITY)