Especials

Diumenge, 29 de març de 2020. 18:00 hores. Teatre Patronat, Berga. (Data pendent de confirmació)

Hors normes. França, 2019. 114 minuts. Drama. Versió en català. No recomanada per a menors de 7 anys.

Direcció: Olivier Nakache, Eric Toledano. Guió: Olivier Nakache, Eric Toledano. Música: Grandbrothers. Fotografia: Antoine Sanier. Amb: Vincent Cassel, Reda Kateb, Aloïse Sauvage, Hélène Vincent, Bryan Mialoundama, Alban Ivanov, Benjamin Lesieur, Marco Locatelli, Catherine Mouchet, Frédéric Pierrot, Suliane Brahim, Lyna Khoudri, Djibril Yoni, Ahmed Abdel Laoui, Darren Muselet, Sophie Garric, Christian Benedetti, Pierre Diot, Fatou-Clo, Manda Touré, Pauline Clément, Anne Azoulay, Damien Zanoli, Marine Dupont, Mara Taquin, Fatouma Fofana, Aminata Ba, Hedi Bouchenafa, Husky Kihal, Nicky Marbot, Saïd Benchnafa, Myra Bitout, Boubacar Kabo, Diong-Kéba Tacu, Yuming Hey.
Productora: Gaumont / Quad Productions / Ten Films / Canal+ / TF1 Films Production

Premis:

2019: Festival de Sant Sebastià: Premi de el públic
2019: Premis César: 8 nom., Incl. millor pel·lícula, director i actors (Cassel i Kateb)

Sinopsi:

Bruno i Malik són dos amics que durant vint anys han viscut en un món diferent: el dels nens i adolescents autistes. A càrrec de dues organitzacions sense ànim de lucre, formen a joves perquè siguin cuidadors de casos extrems. D’aquesta manera creen una associació excepcional, fora dels entorns tradicionals, per a unes persones extraordinàries.